Hlavní obsah

Reds chtějí přerušit černou sérii

Eurotip.cz

Už pět zápasů čekají na výhru baseballisté Cincinnati. Své trápení se pokusí ukončit v Pittsburghu, kde včera prohráli 2-7.

Foto: Internet

Baseball - ilustrační foto

Článek

Hlavní příčinou momentálních problémů Cincinnati jsou slabé výkony útoku, který v MLB patří mezi ty lepší. Během zmiňovaných pěti utkání si doběhli pro pouhých deset bodů. Včera se neprosadili ani proti nadhazovači Pittsburghu Oliveru Perezovi, který se letos trápí a jen vzpomíná na povedenou předminulou sezonu. Hostům nestačilo ani to, že Perez během šesti směn pustil do hry deset pálkařů soupeře; Reds nechali na metách 26 hráčů a celkově se jim podařilo ukořistit pouhé dva body. Dnes se Cincinnati na kopci postaví Victor Santos, kterému se letos nedaří, stejně jako se mu nedařilo v minulosti proti dnešnímu soupeři.

I tak ale mohou být Reds se svými výkony letos spokojeni, v Centrální divizi jsou druzí hned za St. Louis. Pirátům se vede o poznání hůř, ve stejné divizi jsou poslední. Doplácejí ale hlavně na výkony ze stadionů soupeřů, kde vyhráli pouhé tři zápasy, na domácím hřišti mají vyrovnanou bilanci 10-10. Dnešní utkání bude osmé v řadě, které odehrají před vlastními fanoušky; čtyři z těchto zápasů vyhráli a třikrát odešli poraženi. Dnes je na kopci prověří Dave Williams. Sedmadvacetiletý nadhazovač proti Pittsburghu letos odházel už jeden zápas, ve kterém jeho tým prohrál 3-5.

I přes šňůru proher je podle bookmakerů favoritem Cincinnati, na které společnosti Betandwin vypsala kurs 1.75. Věříte, že hosté zvítězí alespoň o dva body? Vsaďte si na to v kursu 2.25. Nebo si myslíte, že domácí zopakují včerejší vítězství? Pak si vsaďte Pittsburgh, kurs je 2.10.

Reklama