Hlavní obsah

MLB uvidí první zápasy mezi oběma ligami

Čtrnáct tzv. interleague zápasů má dnes na programu zámořská Major League Baseball. V jednom z nich se na známou půdu vrátí Chris Young, který se dnes na seattleském stadionu objeví v dresu San Diega.

Foto: Internet

Baseball - ilustrační foto

Článek

Ještě před rokem Young odehrál tři utkání proti Mariners, kteří byli jeho divizními soupeři. Šestadvacetiletý nadhazovač totiž nastupoval v barvách Texasu; po sezoně přestoupil do San Diega, které hraje Národní ligu, a staré soupeře má možnost potkat jen výjimečně. Jednou z výjimek je dnešek, kdy týmy z Národní ligy narazí poprvé v sezoně na soupeře z Americké ligy. Young tak bude mít možnost ukázat před starým soupeřem, že ho odborníci řadili mezi nejnadějnější nadhazovače Texasu právem. Tak jako se mu dařilo loni tam, daří se mu i letos u Padres. Navíc, zatímco mnozí nadhazovači San Diega těží z přívětivého domácího stadionu Petco Park, Young má zatím lepší statistiky ze stadionů soupeřů. Svou formu na cizích hřištích bude chtít potvrdit i v Seattlu, kde loni odházel jeden ze tří zápasů proti Mariners - a vítězně.

Domácí, kteří v poslední sérii tří zápasů v Oaklandu ani jednou neuspěli, dnes pošlou na kopec zkušeného Jarroda Washburna. Bývalý hráč Andělů z Anaheimu neprožívá příliš šťastnou sezonu; osobní statistiky nemá vůbec špatné, doplácí ale na špatnou podporu od spoluhráčů na pálce. Mariners v útoku znovu patří mezi podprůměr, není proto divu, že Washburn prohrál i tři zápasy, ve kterých podal velmi dobrý výkon.

Podle bookmakerů nemá utkání v Seattlu výrazného favorita. Domácí si proto můžete vsadit s kursem 1.87 a hosty ze San Diega za 1.95. Věříte, že se Seattle zmátoří a svého soupeře porazí alespoň o dva body? Pak si vsaďte na výhru Mariners v handicapu s kursem 2.85.

Reklama