Hlavní obsah

Dočká se Kansas konečně výhry?

Už sedm zápasů čekají na výhru baseballisté Kansasu. Nejhorší tým MLB prohrál poslední dvě série, proti Baltimoru a Clevelandu; pokud dnes neporazí St. Louis, skončí ostudou i jejich třetí duel.

Foto: Internet

Baseball - ilustrační foto

Článek

Royals mohou jen vzpomínat na předminulý týden, kdy doma vyhráli všechna tři utkání proti Clevelandu. Tým, který má momentálně bilanci 10-30, poté prohrál všechny tři zápasy v Baltimoru a Clevelandu, který jim tak oplatit předchozí porážky. Kansasu se nedaří ani proti St. Louis; v prvním souboji potrápili vynikajícího Chrise Carpentera, přesto prohráli 6-9, a včera nestačili na Anthonyho Reyese a podlehli hostům 2-4. V obou utkáních doplatili na vynikající formu nejlepšího pálkaře současnosti Alberta Pujolse; hvězdu St. Louis i jeho spoluhráče se dnes pokusí zastavit Scott Elarton, který - ačkoli neháže nejhůř - stále čeká na první letošní vítězství.

Kardinálové, kteří letos znovu vévodí Centrální divizi, proti Kansasu postaví zkušeného Jeffa Suppana. Jednatřicetiletý nadhazovač tak nastoupí proti mužstvu, jehož dres čtyři roky oblékal. Ačkoli nejlepší výsledky začal mít po odchodu do Národní ligy, v letošní sezoně se mu zatím moc nevede. Tedy alespoň ne na stadionech soupeřů; zatímco doma má bilanci 3-1 a velmi slušné statistiky, venku má bilanci zápornou především vinou toho, že soupeřům dovolil průměrně jeden oběh za směnu.

Hosté táhnou sérii čtyř výher v řadě a podle bookmakerů je pravděpodobné, že ji dnes protáhnou. Společnost Betandwin vypsala na hosty kurs 1.47 a na jejich výhru v handicapu 1.80. Přeruší podle vás Kansas černou sérii a konečně zvítězí? Pak si vsaďte na domácí, kurs je 2.75.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články