Hlavní obsah

Češi se poprvé utkají se Saúdskou Arábií

Eurotip.cz

Poprvé v historii dnes na sebe narazí národní týmy České republiky a Saúdské Arábie. Pro mužstvo Karla Brücknera to bude první prověrka před nadcházejícím mistrovstvím světa.

Článek

Přípravu odstartovali Češi včerejším utkáním s amatérským výběrem Tyrolska. Po jasném vítězství 9:0 je dnes čeká soupeř, který se do Německa chystá také. Je zřejmé, že Brückner dnešnímu zápasu nepřikládá větší význam; kromě Šmicra a Galáska se totiž zranil ještě Koller a hráči tak určitě nebudou chtít riskovat další zranění. Kromě trojice marodů dnes zřejmě nenastoupí ani Sionko a Kováč, kteří včera odehráli celý zápas. Naopak, do brány by se měl postavit Petr Čech poté, co proti tyrolskému výběru odpočíval.

Saúdská Arábie patří mezi týmy, které si vybojovaly postup na mistrovství světa. Dnes odehrají druhý zápas v řadě proti soupeři, který se do Německa také kvalifikoval. Před čtrnácti dny totiž odehráli utkání s Togem, které díky gólu Maleka Al-Hawsawiho pět minut před koncem porazili 1-0.

Přesto, že se jedná jen o přátelský zápas, důvěřují bookmakeři výrazně více českému týmu, na který vypsali kurs 1.40. Myslíte si, že fotbalisté Saúdské Arábie dnes mají alespoň na remízu? Potom si vsaďte na neprohru podceňovaného týmu v kursu 2.54. A jestli jste se dosud nerozhodli, počkejte si do 18.00 a potom můžete začít sázet live.

Reklama