Hlavní obsah

Angličané uzavřou přípravu proti Jamajce

Poslední přípravný zápas před odjezdem do Německa dnes odehrají angličtí fotbalisté. Svěřence trenéra Erikssona čeká nepříliš silný soupeř; ve svém druhém přátelském utkání na britských ostrovech během posledního týdne se jim postaví Jamajka.

Foto: SPORT.CZ/Tomáš Fliegl

Fotbal - ilustrační foto

Článek

Hráči bývalé britské kolonie už v Londýně stihli prověřit dalšího účastníka mistrovství světa, tým Ghany. Pro Afričany byli ovšem snadným soustem a prohráli 1:4. "Viděl jsem záznam jejich zápasu proti Ghaně a některým dalším týmům," prohlásil před dnešním zápasem Eriksson. "Jsou fyzicky silní a mají několik rychlých hráčů," dodal. Výsledky posledních měsíců sice mluví proti soupeři Angličanů, Eriksson ale zdvořile uznal jejich kvality. "Je to malý, ale krásný národ, a myslím, že si vedou dobře. Mají spoustu dobrých hráčů," řekl Švéd. Jedním z nich je jamajský útočník Watfordu Marlon King, který dnes ale nenastoupí kvůli porušení disciplíny.

Na otázku, jak jeho výběr přistoupí k historicky prvnímu zápasu mezi oběma zeměmi, ale Eriksson odpověděl, že se budou hlavně soustředit na vyladění týmu, který chce získat první zlato na mistrovství světa po čtyřiceti letech. "Budeme hrát podle obvyklé taktiky, se kterou chceme hrát i proti Paraguayi v prvním zápase na mistrovství," prohlásil trenér.

Pravděpodobné sestavy
Anglie: Paul Robinson, Jamie Carragher, Rio Ferdinand, John Terry, Ashley Cole, Owen Hargreaves, Frank Lampard, David Beckham, Steven Gerrard, Joe Cole, Michael OwenJamajka: Donovan Ricketts, Claude Davis, Damion Stewart, Garfield Reid, Omar Daley, Jermaine Taylor, Jason Euell, Jamal Campbell-Ryce, Jermaine Hue, Luton Shelton, Ricardo Fuller

Přesto, že hlavní motivací domácích dnes zřejmě bude vyhnout se zranění, jsou podle bookmakerů jasnými favority, na jejichž vítězství vypsala společnost Betandwin kurs 1.15. Myslíte si, že hosté mají po debaklu s Ghanou šanci Anglii potrápit? Pak si vsaďte neprohru Jamajky s kursem 4.11. A pokud jste si oblíbili tipování během utkání, počkejte si do 15.00 a potom můžete začít sázet live.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články