Hlavní obsah

Reds chtějí přerušit černou sérii

Na svou první výhru v sezoně stále čeká Joe Mays, který letos vyměnil dres Kansasu za barvy Cincinnati Reds. Dočkat se jí může dnes, kdy jeho tým nastoupí na stadionu Atlanty.

Foto: reprofoto

Baseball (ilustrační foto)

Článek

Mays, která většinu profesionální kariéry strávil v Minnesotě, příliš dobrých sezon nepamatuje. Ta letošní je ale zatím zřejmě nejhorší. V Kansasu odehrál šest zápasů, v nichž si připsal jen čtyři prohry. Nepomohla mu ani výměna Americké ligy za Národní; v Cincinnati zahájil dva zápasy, poprvé mu zápas pokazil dohazovač Hammond a v posledním utkání proti Clevelandu musel Mays ze hřiště po pěti směnách, během kterých nechal doběhnout na domácí metu osm pálkařů soupeře. Nedaří se ani jeho týmu - Reds prohráli pět zápasů v řadě a v boji o vedení v Centrální divizi znovu začínají ztrácet na St. Louis.

Dnešnímu soupeři Cincinnati se ale letos vede o moc hůř. Atlanta je nejlepším týmem Východní divize Národní ligy posledních let, odchod mnoha kvalitních hráčů a legendárního trenéra nadhazovačů Mazzoneho si ale začíná vybírat daň. Ačkoliv vyhráli tři ze čtyř posledních zápasů, jsou Braves se zápornou bilancí na čtvrtém místě v divizi, dokonce i za Floridou, která se před sezonou velmi oslabila. Nadhazovač Tim Hudson, který se dnes na kopci pokusí prodloužit černou šňůru Cincinnati, jako by symbolizoval letošní problémy Atlanty. Hudson ještě před dvěma lety oblékal dres Oaklandu, ve kterém spolu s Mulderem a Zitem vytvořili obávanou trojici nadhazovačů, možná vůbec nejlepší v lize. Po odchodu do Atlanty si Hudson loni nevedl úplně špatně a skončil s bilancí 14-9; letos se ale trápí, což je vidět na jeho osobních statistikách i bilanci 6-8. Korunu svým výkonům nasadil před pěti dny, kdy doma pustil na mety třináct hráčů Baltimoru a musel z kopce po necelých třech směnách.

přes Hudsonovy problémy je dnes pro bookmakery jeho tým favoritem. Na Atlantu vypsali kurs 1.57 a 2.15 v handicapu. Věříte, že Cincinnati přeruší svou černou sérii a v Atlantě dnes zvítězí? Potom si vsaďte na výhru hostů, kurs je 2.45.

Reklama