Hlavní obsah

Dnešním hitem je předkolo Ligy mistrů

Rozbíhající se kvalifikace na Ligu mistrů je dnešním hlavním lákadlem pro sázkaře. V soutěži na Eurotip.cz se hned tři její zápasy dostaly mezi dnešní nejtipovanější příležitosti.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Ve finské lize Myllykoski sice zrovna neválí, v úvodním utkání prvního předkola Ligy mistrů je dnes ale velikým favoritem. Alespoň pro bookmakery, kteří dnes na loňského vítěze Veikkausliigy vypsali kurs 1.35, který si v soutěži na Eurotip.cz vsadilo 816 sázkařů. Dalších šedesát jich jistilo vítězství domácích remízou a pouhých 28 tipujících věří v neprohru nebo dokonce výhru TNS, úřadujícího mistra Walesu.

Jedním ze dvou zápasů, které se dokázaly propašovat mezi utkání evropské soutěže, je souboj Spartak Moskva - Jaroslavl. Mužstvo z hlavního města je v ruské lize na pátém místě a v utkání s posledním týmem tabulky nechce nic jiného než tři body. Tomu ovšem také odpovídá nízký kurs 1.30 na jedničku, který si na tikety přidalo rovných 800 účastníků soutěže. Proti této přesile stojí jediný sázkař, který zkusil kurs 2.94 na neprohru outsidera.

Dalším domácím favoritem je dnes úřadující šampion Irska Cork City. Ostrované dnes přivítají kyperský Appolon Limassol. Bookmakeři považují za favorita tým z Corku, s čímž souhlasí 608 soutěžících, kteří dali důvěru domácím; 149 jich vsadilo neprohru irského týmu a neprohru nebo vítězství hostů tipuje 28 hráčů.

Podobně jednoznačně vidí účastníci soutěže na Eurotip.cz i třetí dnešní zápas předkola Ligy mistrů, Liepaja - Aktobe. V souboji týmů ze dvou postsovětských republik by podle sázkových kanceláří měli zvítězit domácí Lotyši, na které je kurs 1.30. Na své tikety ho přidalo 711 lidí a dalších 51 jich vsadilo neprohru Liepaje. Týmu Aktobe Lento z Kazachstánu, který loni v tamní lize zvítězil o pouhý bod a letos znovu vévodí tabulce, sázkaři příliš nevěří. Remízu si vsadilo pět účastníků soutěže a neprohru nebo dokonce vítězství hostů tipuje šest lidí.

Pětici nejtipovanějších zápasů uzavírá další utkání ruské ligy Kazaň - Torpedo Moskva. Znovu jednoznačně převažují sázky na domácí tým; kurs 1.40 na lídra tabulky, který má bilance šesti výher ze šesti zápasů, využilo 628 soutěžících, v nerozhodný výsledek věří deset lidí a výhru předposledního týmu tabulky zkouší jediný člověk.

Reklama