Hlavní obsah

Soutěžící se zaměřují na fotbal

Ačkoli se dnes hrají desítky tenisových utkání a fotbalová sezona ještě zdaleka není v plném proudu, v soutěži na Eurotip.cz dnes nejpopulárnější sport planety vytlačil všechny ostatní. V žebříčku nejtipovanějších zápasů obsadily fotbalové zápasy všech pět prvních míst.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Přestože nejvyšší rakouská liga teprve startuje, neváhalo si v soutěž na její úvodní zápas Austria Vídeň - GAK vsadit téměř 500 sázkařů. Naprostá většina - 401 - jich tipuje vítězství domácích v kursu 1.55, dalších 62 jich jedničku jistí remízou a pouhých osm lidí si vsadilo na nerozhodný výsledek nebo výhru hostů.

Druhým nejtipovanějším utkáním je souboj prvního překola Ligy mistrů Rabotnički Skopje - Dudelange. Tým z Makedonie dokázal uspět už v prvním utkání na půdě svého lucemburského soupeře, kde zvítězil 1-0. 429 soutěžících dalo Skopje důvěru i dnes v kursu 1.20, tři sázkaři zkusili remízu a další tři dokonce výhru Lucemburčanů s kursem rovných 10.00.

Mezi dnešní nejtipovanější příležitosti se dostaly také dva zápasy mistrovství Evropy hráčů do 19 let. V prvním z nich by měly podle tipujících uspět Španělé, na jejichž výhru nad Turky je kurs 1.60. Dalších 84 účastníků soutěže si pro zvýšení kursu přidalo 1.10 za neprohru favorita a remízu nebo tři body pro Turecko zkusilo pouhopouhých šest sázkařů.

Podobně jednoznačně vypadají také sázky na další souboj šampionátu, Portugalsko - Skotsko. Jihoevropané jsou podle bookmakerů favoritem dnešního souboje, s čímž souhlasí 323 soutěžících, kteří si je vsadili s kursem 1.60. 86 lidí pro jistotu zvolilo nižší kurs na neprohru Portugalců, dva lidé zkusili remízu a jediný člověk tipuje výhru outsidera ze Skotska s kursem 4.60.

Pětici nejžádanějších zápasů uzavírá další souboj předkola Ligy mistrů, ve kterém se utkají Sheriff Tiraspol s jerevanským Pyunikem. V úvodním zápase se oba týmy rozešly smírně 0-0; podle 308 soutěžících by dnes měl uspět moldavský Tiraspol, na který je kurs 1.60, 71 jich vítězství domácích jistilo nulou a remízu nebo výhru hostujících Arménců zkouší šest lidí.

Reklama