Hlavní obsah

Dnešní hit: Pohár UEFA

Ve znamení odvetných utkání předkola Poháru UEFA se dnes nese soutěž na Eurotip.cz. Pohárové souboje obsadily všech pět prvních míst v žebříčku nejtipovanějších zápasů.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největším dnešním hitem je souboj Tobol - Basilej. Švýcarský tým, který má daleko větší zkušenosti z evropských pohárů, doma před dvěma týdny zvítězil 3:1. Dnes proto nemusí vyhrát, naprostá většina přesto věří, že si postup pojistí vítězstvím na půdě soupeře z Kazachstánu. 437 soutěžících si vsadilo čistou dvojku s kursem 1.44, 114 se jich spokojilo s neprohrou Basileje a pouhých pět lidí věří v remízu nebo výhru domácího týmu.

Ještě lepší výchozí pozici má po úvodním utkání také CSKA Sofia. Bulharský klub zvítězil 1:0 dokonce na hřišti soupeře a Dynamo Tirana by podle naprostě většiny účastníků soutěže měl porazit i dnes. Nízký kurs 1.17 na výhru CSKA si na tiket přidalo 537 účastníků soutěže, neprohru albánského týmu vyzkoušeli dva lidé a čistou dvojku s kursem 11.00 vsadil jediný člověk.

Na rozdíl od předešlých favoritů má Spartak Trnava co dohánět. Slovenský tým držel v úvodním zápase na půdě ázerbajdžánského soupeře dlouho remízu, Karvan se ale nakonec díky Muradovově gólu radoval z výhry 1:0. Pokud chce Trnava postoupit, musí dnes zvítězit, což se mu podle 411 lidí podaří. 50 tipujících se spokojilo s kursem 1.03 na neprohru Trnavy a tři lidé zkusili kurs 2.98 na neprohru Karvanu.

Podobně jednoznačně vypadá rozložení sázek také v utkání Skonto Riga - Jeunesse Esch. Lotyšský tým už má postup na dosah, na hřišti lucemburského týmu totiž před dvěma týdny zvítězil 2:0. Většina soutěžících věří, že Skonto nebude chtít riskovat a svého soupeře porazí znovu; 458 z těch, kteří si na tento souboj vsadili, tipují jedničku s kursem 1.13, dva lidé věří v neprohru Lucemburčanů a jeden člověk dokonce v jejich vítězství.

Pětici nejsázenějších zápasů soutěže uzavírá utkání Kaunas - Portadown. Hosté ze Severního Irska se se soutěží velmi pravděpodobně rozloučí, v prvním zápase totiž doma na Kaunas nestačili a prohráli 1:3. V tom, že by je Litevci měli porazit i dnes, panuje téměř naprostá shoda: 457 soutěžících si vsadilo výhru domácích s kursem 1.21 a jen dva lidé zkusili neprohru hostů v kursu 3.51.

Reklama