Hlavní obsah

Soutěži znovu vládne fotbal

Ani tradičně chudá fotbalová nabídka neodradila v pondělí účastníky soutěže na Eurotip.cz od sázení na nejpopulárnější sport planety. Mezi nejsázenější zápasy se vešel jediný tenisový, ostatní se odehrají na fotbalových hřištích.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Zdaleka nejvíc pozornosti vzbudilo utkání Příbram - Kladno. Ani jednomu z týmů se zatím příliš nedaří, sázkaři přesto věří daleko více domácím. Na Příbram si s kursem 1.85 vsadilo 405 lidí, dalších 284 jich jedničku jistilo remízou a na neprohru nebo dokonce vítězství hostů si vsadilo jen 62 soutěžících.

Zatímco o víkendu by zřejmě zápas druhé švédské ligy Trelleborg - Assyriska tolik pozornosti nevzbudil, dnes se v žebříčku nejžádanějších příležitostí dostal na druhé místo. Na začátku druhé poloviny sezony si domácí vedou velmi dobře; v tabulce jsou druzí za Orebro a pokud dnes svého soupeře porazí, dostanou se dokonce na první místo. Kvalitě a motivaci Trelleborgu věří 374 soutěžících, na remízu si s kursem 3.40 trouflo 13 lidí a na dvojku jen tři.

Podobně jednoznačně vidí účastníci soutěže také zápas druhé německé bundesligy Augsburg - Kolín nad Rýnem. Hosty, kteří sestoupili z první ligy, čeká první utkání sezony a podle většiny sázkařů by se jim mělo vydařit. Na jejich vítězství si s kursem 2.25 vsadilo 196 lidí, ještě víc - 238 - jich dvojku jistilo remízou a neprohru domácích nebo jejich vítězství si na tikety dalo jen 23 tipujících.

V soutěži na Eurotip.cz jde většina sázek na favorita, souboj druhé francouzské ligy Amiens - Caen je proto z tohoto pohledu velmi netypický. Na zápas si vsadilo 383 lidí a 160 z nich věří v remízu s kursem 2.70. Amiens dalo důvěru 45 lidí a jen 26 jich zkusilo výhru hostů.

Pětici nejsázenějších utkání uzavírá tenisový zápas Nalbandian - De Voest. Jihoafrický outsider už se v Cincinnati rozehrál v kvalifikaci, kterou úspěšně prošel, ani to by mu ale podle většiny soutěžících dnes stačit nemělo. Na favorizovaného Nalbandiana vypsali bookmakeři kurs 1.15, který si na své tikety dalo 374 lidí, kurs 4.15 proti Argentinci nalákal šest účastníků soutěže.

Reklama