Hlavní obsah

Rozloučí se Agassi právě dnes?

Eurotip.cz

Podle aktuálního rozpisu zápasů by měl dnešní den na kurtu Arthura Ashe uzavřít souboj Kypřana Baghdatise s americkou legendou Andre Agassim.

Článek

Turnajová osmička Marcos Baghdatis vstoupil do svého třetího US Open vítězstvím s Němcem Alexanderem Waske ve třech setech. Letošní finalista Australian Open a semifinalista Wimbledonu pomýšlí na úspěch i zde, což naznačil v rozhovoru po utkání. " Do každého utkání se budu snažit dát všechno, půjdu od zápasu k zápasu a samozřejmě zde chci být co možná nejdéle," řekl konkrétně. Kromě už dvou zmiňovaných letošních úspěchů se probojoval do semifinále v Hertogenboschi, čtvrtfinále si zahrál na turnaji ATP Masters v Indian Wells a Doha. Celkem má letos na svém kontě 30 vítězných zápasů a ze 16 odcházel poražen.

Od roku 1986 nechyběl Andre Agassi na žádném US Open. Takovou statistiku nenajdete u žádného jiného hráče na světě a i proto je Andre miláčkem zdejšího publika. Celkem dvakrát si připsal v tomto Grandslamu vítězství a dokonce čtyřikrát odcházel z finále poražený. Naposled to bylo v loňském roce, kdy nestačil pouze na neporazitelného Federera. Vše uteklo jako voda a Agassi prohlásil, že právě letošní turnaj je pro něho tím posledním. Už šestatřicetiletý hráč hrál letos jen na pár podnicích. Nejdále a to do čtvrtfinále se probojoval v Los Angeles a Delray Beach. V New Yorku si už předevčírem poradil v prvním kole s Rumunem Pavlem ve čtyřech setech, když tři z nich dospěli až do tiebreaku.

Myslíte si, že Baghdatis potvrdí roli favorita a pro Agassiho bude tím pádem tento zápas posledním na dvorcích ve Flushing Meadows? Potom si na Kypřana vsaďte u společnosti bwin s kursem 1.50. Jste-li názoru, že Agassi ještě nejméně jedno další utkání v New Yorku odehraje, využijte kursu 2.25 na jeho vítězství.

Reklama