Hlavní obsah

Reading chce doma opět uspět

Eurotip.cz

Mužstvo Manchesteru City přivítá v dohrávce čtvrtého kola Premier League na svém Madejski Stadium letošní nováček z Readingu. Oba týmy vstoupily do nového ročníku velice průměrně a dnešní utkání je pro ně velice důležité.

Foto: BBC

Radost fotbalistů Readingu ze vstřelené branky.

Článek

Reading si odbyl premiéru v domácím zápase s Middlesbrough. Po dvaceti minutách zápasu už prohrával 0:2, poté ale dokázal třikrát skórovat a připsat si první tři body do tabulky Premier League. Další dvě utkáních odehrál venku, na hřišti Aston Villy a Wiganu. Obě střetnutí byla dost vyrovnaná, bohužel pro Reading ale pokaždé s nešťastným koncem - v obou prohrál o gól. V dnešním zápase proti City by si konečně měl odbýt zdejší premiéru rodák z Ekvádoru Ulises de la Cruz, záložník Graeme Murty má totiž problémy s kolenem a právě Cruz by ho měl nahradit. Do sestavy se po jednozápasovém distancu vrací obránce Ibrahima Sonko, mimo hru jsou ale Sam Sodj a útočník Dave Kitson.

Mužstvo Stuarta Pearce zatím nepotvrzuje to, co jeho trenér před sezonou prohlašoval. Do týmu v létě přivedl hodně dobrých posil, ale výsledky se zatím nedostavily. Na druhou stranu měl Manchester hodně těžký úvodní los a asi z něj vytěžil maximum. Hned v úvodu hrál na Stamford Bridge proti domácí Chelsea, se kterou prohrál rozdílem třídy. Poté sehráli utkání s Portsmouthem, který letos body nerozdává; dokázal to i v Manchesteru, kde ukopal bezbrankovou remízu. Chuť vítězství poznali Pearcovi svěřenci až ve třetím kole, ale zato velice pikantní - na domácím stadionu dokázali porazit Arsenal brankou Bartona Joeye z penalty. V dnešním utkání může konečně nastoupit nová letní posila, německý záložník Dietmar Hamann. Stejnou příchuť bude mít tento zápas pro obránce Hatema Trabelsiho, který do Manchesteru zamířil z Ajaxu Amsterdam. Naopak absentovat budou Darius Vassell, Andreas Isaksson, Ben Thatcher a DaMarcus Beasley.

Utkání nemá podle bookmakerů žádného výrazného favorita. Na domácí vypsala společnost bwin kurs 2.25. Remízu si u stejné sázkové kanceláře vsadíte s kursem 3.15 a na vítězství Manchesteru City zde najdete kurs 2.95. Na koho si vsadíte se ale můžete rozhodnout klidně až v průběhu zápasu, a to díky live sázce.

Reklama