Hlavní obsah

Místní soutěži vládne fotbal

Ani tradičně chudá pondělní nabídka fotbalu neodradila jeho příznivce, aby na něj sázeli. Tedy alespoň v soutěži na Eurotip.cz, kde se pět nejtipovanějších zápasů odehraje na zeleném trávníku.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Největší zájem vzbudila pondělní dohrávka Gambrinus ligy, ve které Brno přivítá ostravský Baník. Nestává se příliš často, aby sázky na utkání byly tak rovnoměrně rozloženy; nejvíc lidí - 205 - si vsadilo neprohru domácích s kursem 1.25, 185 soutěžících si vsadilo remízu, 181 jedničku a 127 výhru Ostravy s kursem 3.20.

Daleko jednoznačněji podle sázkařů vyznívá souboj maďarské ligy Debrecen - FC Vas. Domácím se zatím daří, ze čtyř zápasů mají bilanci 3-1-0, což vedlo 682 účastníků soutěže k tomu, že si na něj vsadili i s nízkým kursem 1.20. Devět tipujících věří v remízu a pouhých pět si trouflo vsadit neprohru nebo vítězství hostů.

Další výhra domácích by se podle většiny z účastníků soutěže měla urodit ve Švédsku. Djurgarden po několika rozpačitých výsledcích naposled zabodoval na hřišti Hammarby, kde zvítězil 3:0. Pokud dnes vyhraje znovu, potěší 670 lidí, kteří si vsadili jedničku nebo neprohru Djurgardenu. GAIS z posledních tří utkání vyválčil jediný bod, proto mu dnes lidi příliš nevěří; na remízu si vsadilo 7 tipujících a na výhru hostů jen dva.

V nižší francouzské soutěži dnes na sebe narazí dva týmy, které mohou být se svým vstupem do nové sezony spokojeny. Štrasburku se sice příliš nedaří na cizích hřištích, doma ale ve třech zápasech nedostal jediný gól. Dnes ho prověří tým Chateauroux, kterému se podobně daří venku - ze dvou zápasů na hřištích soupeřů si odvezli plný počet bodů, díky čemuž jsou v tabulce na šestém místě. Proti Štrasburku jim ale sázkaři příliš nevěří; 288 si jich vsadilo na domácí s kursem 1.95, 173 se jich spokojilo s menším kursem na neprohru a jen 55 jich tipuje jiný výsledek.

Pětici nejtipovanějších utkání uzavírá souboj Premiere League Reading - Manchester City. Reading po úvodní výhře dvakrát ztratil všechny body na hřištích soupeřů. Dnes si to bude chtít vynahradit, čemuž ovšem účastníci soutěže příliš nevěří. Nejvíc si jich totiž vsadilo neprohru hostů s kursem 1.45, 113 jich tipuje remízu a výhru Readingu s kursem 2.40 si na tiket přidalo jen 88 soutěžících.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články