Hlavní obsah

Potěší dnes Sparta soutěžící?

Pondělní dohrávka nejvyšší české soutěže Teplice-Sparta vzbudila mezi účastníky soutěže na Eurotip.cz největší zájem ze všech dnešních zápasů. Většinu z nich by potěšila výhra hostů, kteří jedou na Stínadla potvrdit svou rostoucí formu.

Foto: Eurotip.cz

Soutěž Eurotip.cz

Článek

Soutěžící dnes daleko víc věří Spartě, ačkoliv Teplice doma ještě neprohrály. Poslední tři zápasy ovšem domácím nevyšly, zatímco Sparta minulý víkend porazila Zlín a v týdnu si potom odvezla cenné vítězství ze hřiště skotských Hearts. Ve výhru letenských věří 328 lidí, kteří si na ni vsadili s kursem 2.40. Dalších 196 jich dvojku jistilo remízou a vítězství nebo neprohru domácích tipuje jen 84 sázkařů.

Stejně jako Teplice, ani AEK Atény nezačaly v domácí lize příliš dobře. Po třech kolech mají stejný počet bodů za tři remízy a nevydařil se jim ani vstup do Ligy mistrů, ve které prohrál na hřišti AC Milán 0:3. První úspěch si mohou připsat dnes, kdy doma přivítají Iraklis. Naprostá většina těch, kteří si na toto utkání vsadili, věří AEK, na které bookmakeři vypsali kurs 1.45. Remízu si vsadili jen dva lidé a odvahu vsadit si na výhru hostů našel jediný člověk.

Třetí nejtipovanější utkání, HV 71 - Malmo, se odehraje až zítra, účastníci soutěže ale domácí věří natolik, že si na jejich vítězství vsadili už dnes. 425 si jich přidala výhru HV 71 v kursu 1.50, dalších 92 jich jedničku jistilo remízou a jen šest jich vsadilo jakýkoliv jiný výsledek.

Portugalská fotbalová liga je další z evropských soutěží, které se teprve rozbíhají. Braga odehrála teprve dva zápasy, už v nich ale stihla dokázat, že ji start nového ročníku zastihl ve slušné formě. Bookmakeři ji proto v souboji s Leirií považují za favorita a tipy soutěžících naznačují, že nejsou sami; jedničku s kursem 1.70 si na svůj tiket přidalo 303 lidí, 127 se jich spokojilo s nízkým kursem na neprohru Bragy, remízu tipuje 13 účastníků soutěže a jediný dnes věří, že si hosté odvezou všechny tři body.

Pětici nejtipovanějších utkání uzavírá další souboj švédské hokejové ligy, Farjestad - Lulea. Loni se v duelech těchto dvou týmů ani jednou neradovali domácí, dnes by se to ale mělo podle většiny soutěžících změnit. Na tříbodový úspěch Farjestadu si vsadilo 285 účastníků soutěže, 122 jich tipuje neprohru domácích a jen šest lidí věří v remízu nebo výhru hostů.

Reklama