Hlavní obsah

Potrápí Bystrc favorita?

Už počtvrté se na lavičku Sparty postaví Michal Bílek. Nový trenér dnes podle svých slov povede své hráče v poháru ČMFS proti mužstvu Dosta Bystrc-Kníničky k vítězství.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Libor Došek v zápase s Teplicemi.

Článek

Minulý týden vstoupila Sparta úspěšně do poháru UEFA, když dokázala zvítězit na skotské půdě s mužstvem Hearts. Dnes ji čeká další utkání, které odehraje na stadionu soupeře. V domácím poháru postoupila do třetího kola přes divizní Dvůr Králové a dnes se utká s druholigovým soupeřem z Brna. "Pro nás existuje jedině vítězství, ale nesmíme nic podcenit," tvrdí Bílek, kterému bude s největší pravděpodobností scházet Tomáš Sivok, který si léčí břišní svaly. "Možná tam bude ještě nějaká absence, ale jinak pojedeme v nejsilnějším složení. Chceme uspět," dodal Bílek. V pondělí ovšem jeho družina nedokázala zvítězit proti oslabeným Teplicím, když na konečných 1:1 korigoval až v nastavení Došek.

Brněnské mužstvo je momentálně na poslední příčce druhé nejvyšší domácí soutěže. V sedmi odehraných kolech získalo pouhé čtyři body; ten čtvrtý si připsalo v posledním kole na horké půdě Jihlavy, zbylé tři body jim přinesl domácí zápas s Bohemians. Jinak prohrálo s Olomoucí B, Opavou, Hradcem Králové, Ústím a Sokolovem. V poháru ČMFS vyřadilo v prvním kole Žďár n. Sázavou a v dalším uspělo na hřišti Znojma. Bystrc úzce spolupracuje s 1. FC Brno a v jejím kádru je tak mnoho odchovanců prvoligového brněnského klubu. Před sezonou Bystrc velice posílila. Nekupovala ovšem hvězdy, ale spíše nadějné fotbalisty - právě z prvoligového Brna přišli Hlavatý, Houšť, Dupal, Smutný a Čejka a stejným směrem zamířili minulý týden i Simr se Schustrem.

Utkání má jasného favorita. Tím jsou podle bookmakerů letenští, na které společnost bwin vypsala kurs 1.20. Věříte-li v úspěch domácích, pak si vsaďte na remízu s kursem 5.00 a na vítězství Bystrce nabízí bwin vysoký kurs 10.00.

Reklama