Hlavní obsah

Pokračuje Turnaj mistrů i fotbalová Liga mistrů

V Londýně je v plném proudu tenisový Turnaj mistrů, kde pozici světové jedničky hájí Švýcar Federer. Do své druhé poloviny se přehoupne hokejová extraliga i fotbalová Gambrinus liga. Nejprestižnější evropská klubová soutěž Champions League znovu přitáhne do ochozů i k obrazovce davy fanoušků. V neděli v Premier League Arsenal přivítá Chelsea.

Článek

V úterý můžete vsázet na hokejovou extraligu, která se přehoupne do druhé poloviny základní části. Ke svému vyvrcholení plynou základní skupiny fotbalové Ligy mistrů.

Z nabídky Tipsportu pro nejprestižnější fotbalovou pohárovou soutěž můžete vybírat i ve středu, dohrávku 17. kola obstarají hokejisté Pardubic a Zlína. Pokračuje i druhá nejvyšší hokejová soutěž, v odvetě 4. kola Ondrášovka Cupu se fotbalisté Slavie pokusí dohnat jednogólovou ztrátu z prvního duelu v Karviné.

Ve čtvrteční předehrávce extraligy Liberec přivítá hokejisty Vítkovic. Stále pokračuje tenisový Turnaj mistrů, stejně jako evropské hokejové soutěže.

Stejně jako v předchozích dnech si i v pátek můžete v nabídce vybrat ze zápasu hokejové extraligy, v německé bundeslize Bochum změří síly s Kolínem nad Rýnem.

V sobotu se předehrává první jarní kolo fotbalové Gambrinus ligy, vršovičtí Bohemians hostí v pražském derby Spartu. Zajímavou podívanou slibuje i duel Liberce s Mladou Boleslaví. Místní derby uvidí i fotbaloví fanoušci v italském Janově.

V neděli se neúspěšné období pokusí zastavit fotbalisté Slavie, kteří přivítají Brno. Vyvrcholí tenisový Turnaj mistrů. V hokejové extralize se Vítkovice utkají s Plzní. Tahákem programu Premier League je souboj Arsenalu s Chelsea.

Reklama