Hlavní obsah

Šlágrem týdne tenisový Turnaj mistrů, pokračuje fotbalová LM

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili probíhající tenisový Turnaj mistrů. Ve hře je i český reprezentant Tomáš Berdych. Končí podzimní část fotbalové Gambrinus ligy, v plném proudu je hokejová Tipsport extraliga. Další kolo má na programu fotbalová Liga mistrů.

Foto: Eugene Hoshiko, ČTK/AP

Tomáš Berdych

Článek

V pondělí se dvěma zápasy dohrává 17 kola Gambrinus ligy, fotbalisté Brna hostí Ostravu a v Teplicích se představí Jablonec. V anglické Premier League Sunderland změří síly s Evertonem. Na Turnaji mistrů se český tenista Tomáš Berdych utká se Srbem Djokovičem.

V úterních duelech Tipsport extraligy Pardubice změří síly s Karlovými Vary, Sparta přivítá Zlín a Vítkovice hostí Liberec. V odvetě osmifinále Ondrášovka Cupu fotbalisté Opavy hrají s Plzní. Fotbalisté Žiliny se v Lize mistrů představí na Chelsea. V Evropském poháru ULEB se basketbalisté Nymburku v Rize utkají s domácím celkem REF.

Ve středu se hokejisté Slavie střetnou s Třincem, 21. kolem pokračuje první hokejová liga. Basketbalistky ZVVZ USK Praha se utkají s Galatasaray Istanbul. Na trávník Glasgow Rangers v Lize mistrů přijede Manchester United.

Berdych bojuje v Londýně 

V plném proudu jsou zámořské hokejové soutěže – hokejová NHL i basketbalová NBA. V hokejové Tipsport extralize Karlovy Vary změří síly se Zlínem. V Londýně probíhá tenisový Turnaj mistrů s Tomášem Berdychem.

V pátek se hrají zbývající duely 24. kola Tipsport extraligy, v předehrávce německé bundesligy fotbalisté Mohuče přivítají Norimberk. Ve finském Kuusamu pokračuje Světový pohár v běhu na lyžích.

V sobotu pokračuje první hokejová liga, v Premier League fotbalisté Aston Villy hostí Arsenal. V italské Serii A Sampdoria Janov přivítá AC Milán, Juventus Turín hostí Fiorentinu. Bundesligový lídr Dortmund se utká s Mönchengladbachem.

Nedělní 28. kolo Tipsport extraligy přináší kompletní sedmičku zápasů, v odvetě 3. kola PVP házenkáři Karviné změří síly s RK Maribor Branik. V Premier League uvidí diváci duely Newcastlu s Chelsea a Tottenhamu s Liverpoolem. V Londýně vyvrcholí tenisový Turnaj mistrů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.