Hlavní obsah

Šlágrem týdne duel Sparty v Palermu, o Davis Cup se Srbové utkají s Francouzi

Nejzajímavější událostí tohoto týdne jsme zvolili zápasy základních skupin Evropské ligy, fotbalisté Sparty se představí v Palermu. Hned v pondělí se můžete těšit na prestižní zápas fotbalistů FC Barcelona proti Realu Madrid, do své druhé poloviny se přehoupne hokejová Tipsport extraliga. V pátek bude český boxer Lukáš Konečný v Praze hájit pás pro profesionálního mistra Evropy proti Arménu Petrosjanovi. Ve finále Davis Cupu se Srbsko utká s Francií, ve Finsku odstartuje MS ve florbale.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Fotbalový útočník Palerma Massimo Maccarone před obráncem Sparty Řepkou

Článek

V pondělí se dohrává španělská liga, fotbalisté Realu Madrid v tradičním El Clásicu hostí FC Barcelonu. Již 23. kolem pokračuje první hokejová liga. Ve druhé německé lize fotbalisté Fürthu přivítají Mnichov 1860.

V úterním 26. kole Tipsport extraligy můžete vyrazit na šlágr Vítkovic proti Třinci, ve čtvrtfinále Českého poháru házenkářů Plzeň hostí Lovosice a pražská Dukla jede do Třeboně. V Evropském poháru ULEB basketbalisté Nymburka hostí Hapoel Jeruzalém. Vsadit si u Tipsportu můžete na evropské hokejové ligy.

Ve středu basketbalistky Frisco Sika Brno změří v Evropské lize se Schiem, hráčky ZVVZ USK PRaha se představí v Salamance. V dohrávkách francouzské ligy se fotbalisté Valenciennes utkají se St. Etienne a Marseille přivítá Rennes. Pokračuje fotbalová Evropská liga.

Fotbalová Sparta hraje v Palermu 

Na Evropskou ligu si můžete vsadit i ve čtvrtek, fotbalisté Sparty se představí v italském Palermu. Dva zápasy má na programu hokejová Tipsport extraliga, Pardubice hrají se Spartou a Slavia přivítá Litvínov. V plném proudu jsou i zámořské soutěže – basketbalová NBA a hokejová NHL.

V pátek pokračuje 27. kolo Tipsport extraligy, Plzeň v západočeském derby hostí Karlovy Vary, Vítkovice přivítají České Budějovice. V utkání o titul profesionálního mistra Evropy v lehké střední váhové kategorii český boxer Lukáš Konečný změří síly s Arménem Hamletem Petrosjanem. V italské fotbalové lize Lazio Řím přivítá mistrovský Inter Milán, v Německu Kaiserslautern vyběhne na trávníku St. Pauli. V Bělehradu odstartuje finále Davis Cupu, domácí Srbové se utkají s Francií.

V sobotu do Premier League zasáhnou všichni favorité ze špičky tabulky, Arsenal hostí Fulham, Chelsea Everton a Manchester United se představí v Blackpoolu. V německé bundeslize Schalke změří síly s Bayernem Mnichov. Ve Finsku odstartuje mistrovství světa ve florbale, českou reprezentaci čekají na úvod Italové.

V neděli se hraje 28. kolo Tipsport extraligy, ve fotbalové bundeslize se suverénní Dortmund představí v Norimberku. Čeští florbalisté na MS změří síly s Japonskem, závěrečné dvouhry má na programu finále tenisového Davis Cupu Srbsko – Francie.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články