Hlavní obsah

Šlágrem vánočního týdne hokejová Tipsport extraliga

Nejzajímavější událostí vánočního týdne jsme zvolili souboje v hokejové Tipsport extralize, která pokračuje po reprezentační přestávce. Hrají se i další evropské hokejové ligy, stejně jako vybrané fotbalové soutěže. V plném proudu jsou zámořské soutěže.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

V pondělí si můžete vsadit na 30. kolo první hokejové ligy, v anglické Premier League fotbalisté Manchesteru City přivítají Everton. Ve Španělsku Santander změří síly s Alicante. V Káhiře bude vyhlášený nejlepší fotbalista Afriky.

V úterý pokračuje Tipsport extraliga, hokejisté Sparty přivítají brněnskou Kometu. V Pardubicích se basketbalisté Nymburku v Evropském poháru ULEB utkají s VEF Riga. V noci na středu hokejová dvacítka v přípravě před MS změří v Rochesteru síly s domácími Američany.

Ve středu si můžete vsadit na 32. kolo Tipsport extraligy, Zlín hostí Třinec. V pražském hotelu Hilton bude vyhlášený nejlepší český sportovec roku 2010. Francouzskou fotbalovou ligu čeká 19. kolo.

Na Vánoce si můžete vsadit na KHL

V plném proudu jsou zámořské soutěže – basketbalová NBA a hokejová NHL. Ve čtvrtek se hrají i evropské hokejové ligy – v Německu, Slovensku, Švýcarsku a Rusku.

V pátek si můžete vsadit na Kontinentální ligu, Ufa ve šlágru přivítá Kazaň, Omsk se představí na ledě CSKA Moskva. Jadranskou ligu basketbalistů čekají zápasy Radnički Kragujevac - Olimpija Lublaň a Crvena Zvezda Bělehrad - Croatia Záhřeb.

V sobotu se znovu hraje Kontinentální liga, hokejisté Mytišči přivítají Dynamo Moskva, Nižnij Novgorod změří síly s Čerepovcem a Jaroslavl se utká se rváči z Čechova.

V neděli si můžete vsadit na fotbalovou Premier League, Manchester United přivítá Sunderland. Ve 33. kole Tipsport extraligy hokejisté Třince změří síly s Českými Budějovicemi.

Reklama