Hlavní obsah

Spartu čeká první ze série tří utkání proti Plzni

PRAHA

Série tří zápasů se Spartou čeká fotbalisty Plzně. Západočeši ve čtvrtek hrají na Letné úvodní čtvrtfinále Poháru ČMFS, pak se znovu v Praze představí příští sobotu ve 24. kole Gambrinus ligy a na závěr doma změří s českým vicemistrem síly v pohárové odvetě.

Článek

Spartu vedle tří duelů s Plzní čeká pondělní derby na Slavii, na něž by se svěřenci trenéra Chovance rádi naladili výhrou proti Západočechům. Pouhé tři dny po remíze 1:1 proti Liberci může vítěz posledních tří ročníku poháru ČMFS udělat další krok za ziskem trofeje.

Plzeň si zvedla náladu po bídném startu jara v Ostravě, kde o víkendu překvapivě smetla domácí Baník 4:1. O motivaci bude mít postaráno sedmička Západočechů, kteří přišli právě ze Sparty. Jedním z nich je kapitán Pavel Horváth, který ze Sparty odešel po konfliktu s ultras letenského celku. „Určitě se všichni na dvojzápas se Spartou těšíme a věříme, že po výsledku na Baníku, jsme schopni přes Spartu přejít a pokračovat dál,“ je optimistou Horváth.

Sparta nemá v poháru zavřené sektory za oběma brankami (po incidentu s petardou hozenou na hrací plochu a zraněním mladého podavače míčů) a snaží se fanoušky nalákat speciální akci. Kdo si zakoupí vstupenku na čtvrteční duel, může získat zdarma lístek na nadcházející ligové utkání proti stejnému soupeři.

Podzimní ligový zápas ve Štruncových sadech skončil 1:1.

Na výhru Sparty si můžete vsadit v kursu 1,44, na vítězství Plzně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 6,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,9.

Reklama