Hlavní obsah

Bude trénovat reprezentaci Klinsmann nebo Scolari? Vsaďte si!

PRAHA

Ve středu výkonný výbor ČMFS odvolal reprezentačního trenéra Radu a již dnes si můžete u Tipsportu vsadit na jeho nástupce. Bude jím současný kouč Bayernu Klinsmann nebo bývalý trenér Chelsea Scolari? I na takovou variantu si můžete vsadit. Svazová expertní skupina by mohla trenéra vybrat už 28. dubna, rozhodnutí ovšem může také padnout až po volební valné hromadě ČMFS 27. června.

Článek

Favoritem podle bookmakerů Tipsportu je Ivan Hašek s kursem 2:1. Bývalému reprezentantovi brzy končí smlouva v Al Ahlí ze Spojených arabských emirátů a podle několika svazových funkcionářů by byl nejlepší volbou. O Haškovi se spekulovalo už v létě, kdy byl zvolen Rada.

Na úspěšného kouče Slavie Karla Jarolíma si můžete vsadit v kursu 3:1, ale příchod přísného stratéga v aktuální době není příliš pravděpodobný. Slavia uhání za obhajobou titulu a stejně jako před rokem se Jarolím nebude chtít rozptylovat. Pokud bude trenér volen až novým výkonným výborem na konce června, mohl by mít Jarolím více šancí.

V médiích nejvíce podporovanou variantou na dohrání kvalifikace mistrovství světa 2010 je příchod impulsivního Františka Straky. Bývalý trenér Sparty je momentálně bez angažmá a jeho oblíbené motivační metody by mohly matnou reprezentaci oživit. Na Straku si můžete vsadit v kursu 5:1.

Již méně pravděpodobný je podle bookmakerů Tipsportu návrat Karla Brücknera (kurs 10:1), jenž národní tým opustil po loňském neúspěšném mistrovství Evropy. Olomoucky doyen je po odchodu od rakouské reprezentace bez angažmá, podle svých slov již trénovat nehodlá.

V kursu 12 si můžete vsadit na Dušana Uhrina mladšího, který nedávno skončil v Rumunsku, Jozef Chovanec má kurs 15:1. Někdejší kouč Liberce, Petrohradu či Olomouce Vlastimil Petržela má kurs 20:1, perličkami v nabídce jsou brazilský ex-kouč Chelsea Luiz Felipe Scolari (kurs 40:1) a Němec Jürgen Klinsmann, jehož Bayern si o víkendu odvezl debakl 1:5 z Wolfsburgu a ve středu padl 0:4 v Barceloně.

Reklama