Hlavní obsah

Vítkovice mohou ve druhé lize získat první výhru

Nevydařený start druhé nejvyšší soutěže zažívají fotbalisté Vítkovic. Ostravský celek v pěti dosavadních kolech ještě nezvítězil, další šanci bude mít poslední tým tabulky v pátek, kdy hostí Čáslav. Ta na tom není o mnoho lépe, na svém kontě má jen čtyři body. V minulém ročníku přitom skončila druhá a zajistila si postup do Gambrinus ligy. Práva na nejvyšší soutěž později prodala Slovácku.

Foto: René Svoboda

Manažer fotbalistů Čáslavi Martin Svoboda (vpravo) oslavuje postup do první ligy - archivní foto.

Článek

Vítkovice zejména trápí mizerná koncovka, jediný vstřelený gól v pěti zápasech mnoho bodů přinést nemohl. Naopak obrana inkasovala již sedmkrát.

Naposledy tři góly Vítkovicím nasázel Třinec, který o svém vítězství rozhodl už do přestávky dvěma přesnými zásahy. Vítkovice hrály od 69. minuty bez vyloučeného Vaclíka.

Čáslav naposledy remizovala s béčkem Sparty 1:1, její gól vstřelil Vlasko. Jedinou výhru v dosavadním průběhu sezóny Čáslav získala v úvodním zápase proti Karviné. Z Bohemians 1905 Čáslav získala Martina Kotyzu, s Kladna pak přišel Tomáš Dubský.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 2,2, na výhru Čáslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,1. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Reklama