Hlavní obsah

Španěly se pokusí v kvalifikaci přibrzdit Belgičané

Jen tři celky v kvalifikaci fotbalového mistrovství světa 2010 zatím neztratily ani bod. Vedle Anglie a Nizozemska je to i Španělsko, které v sobotním utkání 5. skupiny hostí Belgii. Úřadující mistři Evropy v šesti zápasech nastříleli třináct gólů a jen dvakrát inkasovali.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Fernando Torres (vlevo) oslavuje s Davidem Villou jednu z branek Španělska

Článek

Španělé sice přišli o možnost vytvořit nový světový rekord v počtu zápasů v řadě bez porážky, přesto se již mohou chystat na šampionát. V dubnu vyhráli na horké turecké půdě, předtím překvapení loňského ME porazili i doma.

Výkony Belgie mohli čeští fanoušci nedávno sledovat na vlastní oči, k přípravě si je do Teplic pozvali čeští reprezentanti. Ti zvítězili 3:1, přestože po trefě Vertonghena prohrávali. Otočení skóre zařídili Hubník, Baroš z penalty a v závěru Rozehnal.

Pozice Belgičanů v boji o JAR není růžová. V tabulce jsou až čtvrtí a na druhou Bosnu a Hercegovinu ztrácejí pět bodů, navíc oba zápasy s balkánským soupeřem prohráli.

Na vítězství Španělska si můžete vsadit v kursu 1,23, na výhru Belgie vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 9,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.