Hlavní obsah

Vítkovice hájí extraligové vedení proti Mladé Boleslavi

Zatím překvapivě suverénní jsou v extralize hokejisté Vítkovic. Po devíti kolech mají na čele pětibodový náskok, který budou v úterním 10. kole hájit v duelu proti páté Mladé Boleslavi. Ta naposledy v Ostravě vyhrála 3:1, v úvodním kole minulého ročníku pak Vítkovice zvítězily těsně 1:0.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Pavel Trnka (vpředu) se raduje se spoluhráči z Vítkovic

Článek

Vítkovice prohrály jedinkrát, neuspěly v Českých Budějovicích. Naposledy gólem Štefanky v poslední minutě zdolaly Slavii. Svěřenci trenéra Hadamczika jsou po Slavii druhým nejlépe střílejícím týmem soutěže. Zároveň jejich 13 inkasovaných gólů je o tři branky méně, než má na svém kontě druhá Mladá Boleslav.

Středočeši v neděli porazili České Budějovice 2:1 po samostatných nájezdech, venku se jim letos daří. Vyhráli na ledě mistrovských Karlových Varů a po samostatných nájezdech v Litvínově. Ve Zlíně a na Spartě podlehli těsně o gól.

Ostravský celek má potíže se zraněními. Dlouhodobě jsou mimo Barinka a Vrána, naštípnutou zánártní kůstku má Trnka. Po otřesu mozku je Varaďa a odpočívat s namoženým přitahovačem musí i brankářská jednička Štěpánek.

Na vítězství Vítkovic si můžete vsadit v kursu 1,53, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,25. pokud očekáváte remízu po 60 minutách, je k dispozici kurs 4,5.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články