Hlavní obsah

Rudí ďáblové si v lize smlsli na Portsmouthu, teď je v poháru čeká Tottenham

Už o postup do semifinále anglického Ligového poháru se v úterý utkají fotbalisté Manchesteru United a Tottenhamu. Dva ze tří aktuálně nejúspěšnějších celků Premier League změří síly Na Old Trafford, ve finále posledního ročníku Rudí ďáblové porazili po penaltách právě Tottenham.

Foto: Grigory Dukor, Reuters

Fotbalisté Manchesteru United vyhráli v Lize mistrů nad CSKA Moskva díky brance Antonia Valencii (vlevo) - ilustrační foto.

Článek

Manchester United o víkendu vyhrál v Portsmouthu vysoko 4:1, hattrick zaznamenal anglický reprezentant Wayne Rooney. Domácí si postup zajistili před měsícem vítězstvím 2:0 v Burnley, trefili se Welbeck a Owen.

Tottenham letos v Premier League září, na záda se dívá jen dvojici Chelsea – Manchester United. Na svého úterního soupeře ztrácí pět bodů. Ve 13. kole se blýskl Jermain Defoe, který při demolici Wiganu (9:1) nastřílel pět gólů a vyrovnal tak rekord soutěže. V minulém kole si Kohouti přivezli bod po remíze 1:1 z Aston Villy.

Oba týmy se už letos utkaly v Premier League, Tottenham doma v září prohrál 1:3. Parádním góle se hned v úvodních sekundách prosadil Defoe, skóre otočili Giggs, Anderson a Rooney.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,75, na výhru Tottenhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,07. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama