Hlavní obsah

Berani hájí extraligové vedení na ledě Ocelářů

V pátek pokračuje extraliga a hokejisté Zlína se pokusí udržet na jejím čele. V jednom ze šlágrů 32. kola se představí na ledě pátého Třince, který oba letošní vzájemné zápasy vyhrál. Berani mají stejně bodů jako Plzeň, ale o dva góly lepší skóre. Západočeši, kteří odehráli o zápas méně, přivítají čtvrté Pardubice.

Foto: Tomáš Fliegl, Sport.cz

Radost hokejistů Třince během utkání na Spartě

Článek

Třinec je překvapivě nahoře, ale po posledním zápase bylo v klubu dusno. Porážka s posledním Brnem znamenala pro hokejisty pokuty, napravit si reputaci mají Oceláři již ve čtvrtek. Produktivitu Třince vede Ladislav Kohn s 35 body, 32 jich získal Martin Růžička.

Zlín ve čtvrtek podepsal novou smlouvu s brankářskou jedničkou Jakubem Sedláčkem, který je s úspěšností zákroků 93,11 procenta druhý nejlepší v lize za vítkovickým jmenovcem Sedláčkem. Berani v úterní předehrávce porazili Kladno 3:2 po samostatných nájezdech, rozhodl Balaštík.

V první čtvrtině Třinec doma zvítězil 4:2, dvakrát se trefil Růžička. Odveta ve Zlíně skončila rovněž vítězstvím Ocelářů. Ti prohrávali po dvou třetinách 3:4, pak ale třemi góly rozhodli.

Na vítězství Třince si můžete vsadit v kursu 2,1, na výhru Zlína vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,56. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama