Hlavní obsah

Bednářův Bromwich pílí za postupem, přivítá průměrný QPR

V minulé sezóně hráli Premier League, nyní fotbalisté West Bromwiche Albion bojují o návrat do nejvyšší anglické soutěže. Ve druhé lize se jim daří, jsou druzí za suverénním Newcastlem. V pondělí mohou zvýšit náskok před Nottinghamem Forest, hostí čtrnáctý Queen‘s Park Rangers.

Článek

West Bromwich má ve svém kádru českého útočníka Romana Bednáře, doma ale překvapivě prohrál více zápasů než na hřištích soupeře. Daří se mu střílet góly, ve dvaceti duelech nasázel soupeřům 41 branek. Tři z nich obstaral Bednář. Nejlepšími střelci jsou s šesti góly Chris Brunt a Simon Cox.

Queen‘s Park Rangers je v tabulce Coca-Cola Championship čtrnáctý, v případě vítězství se ale bodově dotáhne na sedmý Blackpool. Venku má úspěšnost padesát procent, čtyři zápasy vyhrál i prohrál, dva skončily nerozhodně. Nejlepším střelcem je s osmi góly Jay Simpson, který je v klubu na hostování z Arsenalu.

Na vítězství West Bromwiche si můžete vsadit v kursu 1,68, na výhru Queen’s Park Rangers vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,44. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama