Hlavní obsah

Rudí ďáblové mohou napravit poslední zaváhání, hostí Wolverhampton

Odčinit překvapivou porážku s Aston Villou mohou v úterý fotbalisté Manchesteru United. Rudí ďáblové nedokázali doma vstřelit gól, v úterý přivítají Wolverhampton. Ten překvapivě zvítězil v Londýně nad Tottenhamem.

Foto: Murad Sezer, Reuters

Trenéra Alexe Fergusona čeká 900. zápas na lavičce Manchesteru United - ilustrační foto.

Článek

Manchester United mohl snížit náskok Chelsea, která jen remizovala s Evertonem. Místo toho ale svěřenci trenéra Fergusona zklamali a prohráli s Aston Villou. Na Chelsea tak ztrácejí ti body. Navíc budou nejspíše postrádat veterána Ryana Giggse, kterého trápí stehenní sval. Jubilejní 900. zápas na lavičce čeká trenéra Alexe Fergusona.

Wolverhampton se na Tottenhamu téměř celý zápas bránil, jeho defenzíva ale odolala a tříbodový zisk je velkou vzpruhou do bojů o záchranu. Vlci, kteří mohou až deset týdnů postrádat se zraněným kotníkem laborujícího Edwardse, vyhráli dva zápasy v řadě v nejvyšší soutěži poprvé od roku 1983.

Manchester United doma s Wolverhamptonem naposledy prohrál v únoru 1980. Tři ze čtyř vzájemných zápasů získali pro sebe, Vlci se radovali v lednu 2004 z výhry 1:0 v Premier League. Letos v září Manchester United vyřadil ve 4: kole Carling Cupu Wolverhampton díky gólu Wellbecka.

Na vítězství Manchesteru United si můžete vsadit v kursu 1,17, na výhru Wolverhamptonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 6.

Reklama