Hlavní obsah

Sparta musí i bez Řepky porazit Kodaň, jinak v EL končí

Bez svého lídra Tomáše Řepky vyběhnou ve středečním duelu Evropské ligy fotbalisté Sparty. Pražané musejí dánský celek porazit, jinak se s pohárovou Evropou rozloučí už po podzimu. V prvním vzájemném zápase Sparta prohrála v Kodani 0:1, oba celky mají ve skupině K sedm bodů. Jistým postupujícím je PSV Eindhoven.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Tomáš Řepka bude fotbalistům Sparty chybět - ilustrační foto.

Článek

Sparta mohla před dvěma týdny přivézt bod z Eindhovenu, v nastavení ale inkasovala po smolné teči stopera Řepky. Ten ve středu nemůže pro disciplinární trest nastoupit, nahradit by jej měl uzdravený Roman Hubník. Fit už je i Zeman. Český vicemistr od duelu v Nizozemsku jen trénoval, Gambrinus liga už svoji podzimní část uzavřela. Přesto se očekává solidní divácká podpora, prodáno už bylo přes 14 tisíc vstupenek. V Praze panuje mrazivé počasí.

Kodani se na české půdě nedaří, třikrát tu prohrála 0:5. Dvakrát z toho nestačila na domácí kluby (Ostravu a Hradec Králové). V současném kádru jsou dva čeští fotbalisté, Libor Sionko většinou jen střídá nebo je na tribuně. Naopak Zdeněk Pospěch patří k oporám. V domácí soutěži Kodaň před týdnem porazila vedoucí Odense, na nějž tak z druhé příčky ztrácí již jediný bod.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 2,25, na výhru Kodaně vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,9. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,1.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články