Hlavní obsah

Kanonýři hostí outsidera z Hullu, před rokem Tygři vyrabovali Emirates Stadium

Zatímco loni Hull překvapoval Anglii a přesně před rokem byl v Premier League jako nováček šestý, letos se pohybuje kolem sestupových pozic. V sobotu se navíc představí na Arsenalu, který může z třetí příčky snížit náskok Manchesteru United na dva body. Tygři ale před rokem šokujícím způsobem na Arsenalu zvítězili 2:1.

Článek

Arsenal ve středu jen remizoval v Burnley 1:1 a další bodovou ztrátu si nemůže dovolit. Během 101 roku hrál s Hullem patnáctkrát a osmkrát zvítězil. Naposledy v březnu v semifinále FA Cupu 2:1. Tigers uspěli třikrát. Doma letos kraluje, vyhrál 10 z 12 zápasů a v průměru soupeřům nasázel přes tři góly.

Hull poznává, jaké je to bojovat o záchranu v Premier League. Jen dva týmy inkasovaly více gólů, Hull nastřílel v 17 zápasech 17 gólů. Před týdnem remizovali svěřenci trenéra Phila Browna 0:0 s Blackburnem. Výhodou Hullu by mohlo být, že díky předehrávce proti Evertonu mohli šest dnů odpočívat. Pokusí se tak poprvé v sezóně vyhrát mimo svůj KC Stadium.

Wenger nemůže počítat s kapitánem Fábregasem, jehož trápí svalové zranění. Marodka je jako v posledních letech tradičně plná, hrát nebude ani český záložník Tomáš Rosický. Hosté nemohou nasadit s koleny laborující Ashbeeho a Bullarda.

Na vítězství Arsenalu si můžete vsadit v kursu 1,2, na výhru Hullu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 11. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 5,4.

Reklama