Hlavní obsah

Brémy ve šlágru pronásledovatelů hostí Bayern

Odčinit neúspěšný start jara chtějí fotbalisté Brém. Jeden z favoritů bundesligy prohrál ve Frankfurtu, a pokud nechce nadále ztrácet na špici ligy, musí zabrat. V sobotním šlágru ale na jeho stadión přijede Bayern Mnichov, jeden z horkých favoritů soutěže. Bavorský gigant minulý týden porazil Hoffenheim a na vedoucí Leverkusen ztrácí dva body.

Foto: Thomas Bohlen, Reuters

Útočník Bayernu Mnichov Mario Gomez střílí gól brankáři Brém Wiesemu.

Článek

Brémy ale na Bayern umí. Mnichované s Werderem inkasovali nejvíce gólů (111) a nejčastěji prohráli (26x) ze všech bundesligových celků. Z posledních osmi zápasů s Bayernem Brémy vyhrály tři a čtyřikrát remizovaly. V aktuálním ročníku ale na vítězství Brémy čekají od 21. listopadu, kdy si přivezly drtivou výhru 6:0 z Freiburgu.

Bayern ale může hřát zajímavá statistika, která upozorňuje na to, že v posledních šesti vzájemných zápasech nezvítězil domácí tým. Navíc svěřenci trenéra Van Gaala jsou rozjetí, vyhráli posledních sedm zápasů, v nichž vstřelili 22 gólů.

Podzimní vzájemný zápas skončil remízou 1:1. Brémy poslal do vedení Özil, v 72. minutě vyrovnával Gomez.

Na vítězství Brém si můžete vsadit v kursu 3,11, na výhru Bayernu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,25. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Reklama