Hlavní obsah

Bílí tygři moc nekoušou, Haškovi chtějí doma znepříjemnit život

První dvě semifinále si hokejisté Liberce za rámeček nedají. V Pardubicích Bílí tygři v obou případech prohráli, naposledy veteránovi v brance Východočechů Dominiku Haškovi dokonce nedali ani gól. Změnit se v líté šelmy chtějí před vlastními fanoušky, kde mají ve středu šanci zdramatizovat sérii. Ale pozor, Pardubice ve čtvrtfinále vyhrály oba zápasy v Třinci.

Foto: Alexandra Mlejnková, ČTK

Pardubický brankář Dominik Hašek likviduje akci libereckého Antonína Duška.

Článek

První zápas byl vyrovnaný, na přesilovkovou trefu domácího kanonýra Petra Sýkory rychle odpověděl Zdeněk Ondřej. Ten klepl do hokejky s rozehrávkou váhajícímu obránci Kočímu a puk skončil překvapivě v brance. Vyprodanou arénu rozjásal ve 41. minutě kapitán Petr Koukal, spolehlivý výkon předvedl pětačtyřicetiletý brankář Východočechů Dominik Hašek.

Ten měl ve druhém duelu lehčí úlohu, Liberec se před domácího brankáře dostával jen sporadicky. První polovině utkání dominovaly obrany, úvodní trefu viděli diváci až ve 36. minutě. Prosadil se Daniel Rákos. V závěru druhého dějství chybu Bílých tygrů v rozehrávce potrestal Starý druhým gólem. Po přestávce přidal pojistku Petr Sýkora a v závěru pečetil na 4:0 Cetkovský.

Na vítězství Liberce si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Pardubic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,38. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 3,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama