Hlavní obsah

Rozjetý Jablonec míří do semifinále poháru, Teplice potřebují konečně zabrat

V pohodě jsou fotbalisté Jablonce. V lize ztrácejí na vedoucí Spartu jen čtyři body a daří se jim i v poháru. Úvodní čtvrtfinále v Teplicích vyhráli jasně 3:1 a doma by ve čtvrtek měli stvrdit postup. Teplice naopak tápají, v nejvyšší soutěži klesly na třetí příčku.

Foto: Břetislav Fiala, ČTK

Fotbalisté Jablonce se radují - ilustrační foto.

Článek

Jablonec o víkendu porazil 3:1 Olomouc, góly domácích vstřelili Jarolím, Eliáš a Haurdič. Sigma šla do vedení po trefě Petra. Jablonec na jaře prohrál v Ostravě a v Liberci, jinak ztratil body jen remízou se Spartou.

Teplice v pondělí doma nestačily na Ostravu, které výhru 1:0 vystřelil ve 26. minutě mladíček Vydra. Svěřenci trenéra Plíška si stěžovali na rozhodčího Příhodu, který jim upřel pokutový kop. Teplice trápí rozsáhlá marodka, která ovlivnila první zápas.

V prvním čtvrtfinále poslal Jablonec do vedení Marek Jarolím, zvyšoval Krejčí. Teplice rychle snížily Vondráškem, ale ještě do přestávky přidal třetí gól hostů Lafata.

Na vítězství Jablonce si můžete vsadit v kursu 2, na výhru Teplic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články