Hlavní obsah

Frankfurt se snaží dotáhnout na špičku, Mönchengladbach si hlídá klidný střed

Zlepšené výkony v posledních kolech zvedly naděje fotbalistů Frankfurtu na umístění v popředí bundesligy. Aktuálně je Eintracht osmý, v případě vítězství v páteční předehrávce v Mönchengladbachu by na páté Brémy ztrácel jediný bod. Pochopitelně by měl odehráno o jeden zápas více. Borussia je dvanáctá a hlídá si klidné vody uprostřed tabulky.

Článek

Mönchengladbach v minulém kole prohrál ve Stuttgartu 1:2 gólem Kuzmanoviče z 83. minuty. Za Borussii se trefil Reus po půlhodině hry. Předchozí domácí duel ale „Gladbach“ zvládl, porazil silný Hamburk gólem Brouwerse 1:0.

Frankfurt se v sobotu opět prosadil v závěrečných minutách, gól Franze z 88. minuty znamenal vítězství 3:2 nad nedávným lídrem soutěže Leverkusenem. Zbývající góly Eintrachtu vstřelili Teber z penalty (28.) a Caio (62.). Předtím hosté uspěli v Bochumi a překvapivě porazili doma Bayern Mnichov 2:1. Rozhodující gól vstřelil v 89. minutě český fotbalista Martin Fenin, o dvě minuty dříve se trefil jeho spoluhráč Tsoumou.

Podzimní vzájemné klání Frankfurt doma prohrál 1:2. Kuriózní vlastní gól si dal brankář Nikolov, jehož nešťastně nastřelil spoluhráč Russ, vítěznou trefu si v 65. minutě připsal Brouwers. Za Frankfurt se trefil z penalty v 86. minutě Schwegler.

Na vítězství Mönchengladbachu si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Frankfurtu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,94. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,15.

Reklama