Hlavní obsah

Kladno čeká další existenční zápas, na Strahově chce zopakovat týden starý koncert

Před týdnem fotbalisté Kladna předvedli parádní koncert. V klíčovém zápase o záchranu na Strahově porazili poslední Bohemians Praha 4:1 a přiživili šanci na udržení v nejvyšší soutěži. Již v neděli ale stále předposlední Středočechy čeká další existenční duel, opět na Strahově musejí porazit třinácté České Budějovice.

Foto: Milan Malíček, Právo

Radost Davida Zoubka

Článek

Kladno před týdnem na Strahově rozstřílelo „domácí“ Bohemians Praha 4:1. Dva góly vstřelil David Zoubek, po jednom přidali Jan Novotný a Vít Beneš. Nevýhodou Středočechů je mizerná bilance na domácím hřišti, v úvodu jara navíc musejí vzít zavděk strahovským azylem. Domácí bilance je tragická, jen dvě vítězství a šest získaných bodů je suverénně nejhorší statistikou v Gambrinus lize.

České Budějovice v minulém kole také zvládly klíčový zápas, doma porazily 2:1 Příbram. Oba góly Jihočechů vstřelil kapitán David Hořejš. Budějovicím se venku relativně daří, mimo svůj stadión získaly téměř stejně bodů (10) jako doma (13).

Tři ze čtyř posledních vzájemných zápasů skončily bez branek, Kladno nevstřelilo Českým Budějovicím gól dlouhých 368 minut. Po remíze 0:0 se oba celky rozešly i začátkem října v podzimní části soutěže.

Na vítězství Kladna si můžete vsadit v kursu 2,3, na výhru Českých Budějovic vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,02. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 2,9.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama