Hlavní obsah

St. Pauli hraje s Augsburgem o bundesligu, vítěz se přiblíží postupu

Po celé Evropě finišují fotbalové ligy, bojuje se i o postup do nejvyšších soutěží. Stejné je to i v Německu, kde pondělní dohrávka mezi St. Pauli a Augsburgem může jednoho ze soků nasměrovat směrem z druhé bundesligy nahoru. Hamburský tým na druhé příčce i třetí Augsburg bojují o přímý postup, k němuž je blízko vedoucí Kaiserslautern.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Fotbal - ilustrační foto

Článek

St. Pauli v minulém kole prohrálo na hřišti Fortuny Düsseldorf 0:1, jediný gól vstřelil v 48. minutě Sebastian Heidinger. Poslední domácí zápas tradiční klub zvládl, doma po trefách Ebberse a Nakiho porazil zachraňující se Rostock 2:0. V sezóně St. Pauli doma prohrálo jen s Kaiserslauternem a s Bielefeldem.

Augsburgu se v posledních týdnech nedaří, po drtivé porážce 0:4 v Ahlenu naposledy doma jen remizoval 1:1 s Fürthem. Jediný gól Augsburgu vstřelil Thurk.

Podzimní vzájemný zápas vyhrál Augsburg 3:2. Do šaten šli sice ve vedení po gólu Ebberse hosté, Augsburg otočil skóre Thurkem a po vlastním gólu Moreny. Sedmnáct minut před koncem srovnal opět Ebbers, ale v poslední minutě zařídil výhru domácích Sinkala.

Na vítězství St. Pauli si můžete vsadit v kursu 2,15, na výhru Augsburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,2. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama