Hlavní obsah

Chelsea může vykročit k titulu, Bolton je obrovským outsiderem

Možná rozhodující krok k zisku titulu mohou v úterý udělat fotbalisté Chelsea. Svěřenci trenéra Ancelottiho přivítají patnáctý Bolton a v případě vítězství odskočí obhájci prvenství Manchesteru United na čtyři body. Do konce Premier League po středě odehrají oba sokové poslední čtyři zápasy.

Foto: Lefteris Pitarakis, ČTK/AP

Michael Essien z Chelsea se raduje z branky.

Článek

Chelsea se může pochlubit nejlepším útokem v soutěži, ve 33 zápasech nastřílela už 84 gólů. Ancelotti nemůže počítat se zraněnými Bosingwou, Essienem, Carvalhem a Ashley Colem. Londýnský tým poslední čtyři ligové zápasy vyhrál, naposledy 2:1 v Manchesteru proti United. V sobotu Chelsea postoupila do finále FA Cupu, ve Wembley porazila 3:0 Aston Villu.

Do sestavy Boltonu se po zranění vracejí Mark Davies a Ricardo Gardner. Na marodce jsou stále Basham, O'Brien, Davis, McCann a Holden. V minulém kole Bolton prohrál 0:1 s Aston Villou. Poslední tři zápasy svěřenci trenéra Coyleho prohráli, navíc nevstřelili ani gól. Stále nemají jistou záchranu.

Podzimní vzájemný duel skončil pro Bolton debaklem. Chelsea vítězství 4:0 zařídili svými góly Lampard (z penalty), Deco, Ivanovič a Drogba. Od porážky 1:2 na Stamford Bridge v prosinci 2003 Chelsea s Boltonem neprohrála, z 12 zápasů devětkrát vyhrála.

Na vítězství Chelsea si můžete vsadit v kursu 1,13, na výhru Boltonu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 18,55. pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 7,51.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články