Hlavní obsah

Štěpánek bojuje v Torontu, soupeřem Fognini

O body do žebříčku ATP bojuje na prestižním podniku v Torontu i Radek Štěpánek. Český daviscupový reprezentant, který se před třemi týdny oženil s Nicole Vaidišovou, se v prvním kole utká s italským tenistou Fogninim.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Tenista Radek Štěpánek vstoupil do svazku manželského s bývalou tenistkou Nicole Vaidišovou v katedrále sv. Víta.

Článek

Štěpánek musel pro zranění kolene vynechat Wimbledon, chyběl i v utkání Davis Cupu v Chile. Letos karvinského rodáka trápí zdraví. Od konce března nehrál přes dva měsíce pro únavový syndrom po mononukleóze. Na Czech Open v Prostějově postoupil do finále, které musel vzdát pro žaludeční potíže. Minulý týden ve Washingtonu prohrál v prvním kole ve Washingtonu hladce s Chiudinellim, jediným výrazným úspěchem je lednové finále v Brisbane.

Třiadvacetiletý Fognini se do hlavní fáze probojoval z kvalifikace, letos rodák ze Sanrema postoupil do čtvrtfinále v Costa do Sauipe. Na Roland Garros a ve Wimbledonu se Ital probil do třetího kola. V žebříčku ATP je Fognini na 94. místě.

Oba tenisté se v kariéře ještě neutkali. V dalším kole na lepšího z námi vybraného utkání již čeká šestý nasazený Rus Nikolaj Davyděnko.

Na vítězství Štěpánka si můžete vsadit v kursu 1,44, na výhru Fogniniho vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,4.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články