Hlavní obsah

Sparta dohání čelo GL, musí vyhrát v Příbrami

S cílem snížit manko na lídra Gambrinus ligy z Plzně vyrazili do Příbrami k předehrávce 5. kola fotbalisté Sparty. Letenští ve šlágru minulého a smetli Ostravu 4:0 a zaváhat nechtějí ani na hřišti jedenácté Příbrami.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Hráčský souboj v utkání Sparty s Příbramí

Článek

Domácí v minulém kole poprvé v sezóně prohráli, z Mladé Boleslavi si odvezli debakl 0:3. Předtím svěřenci trenéra Hřídela remizovali s Ostravou a Olomoucí 0:0, v Teplicích dokonce překvapivě zvítězili 2:1. Góly stříleli Jurdík a Huňa. Jurdík ale stejně jako Divíšek nenastoupí, jsou v Příbrami totiž na hostování ze Sparty a dohoda klubů jim proti mateřskému celku neumožňuje nastoupit.

Sparta na třetí pokus hodlá venku uspět, prohrála na úvod ligy v Hradci Králové a poté i v Českých Budějovicích. V obou případech jí chyběl kapitán Tomáš Řepka, který pro disciplinární trest nemůže nastoupit ani nyní. Vedle vítězství nad Ostravou mistr doma udolal gólem mladíčka Kadlece Slovácko 2:1. Hrát by měla i čerstvá posila z Teplic Štěpán Vachoušek.

V minulé sezóně skončily oba vzájemné zápasy remízou 1:1. Na podzim v Příbrami sice Sparta vedla díky trefě Kadlece, v 68. minutě srovnal Dos Santos. Jarní odvetu otevřel gólem Wilfried, Příbram opět dokázala vyrovnat (77. Wágner). Z posledních devíti utkání Sparta vyhrála v Příbrami jedinkrát.

Na vítězství Příbrami si můžete vsadit v kursu 3,85, na výhru Sparty vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,87. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama