Hlavní obsah

Wolfsburgu start v Mnichově nevyšel, bodovat chce doma

Těžkého soupeře na úvod nové sezóny měli fotbalisté Wolfsburgu. Předloňský mistr zahajoval 48. ročník bundesligy na trávníku aktuálního šampiona – Bayernu. A Mnichované roli favorita zvládli, zvítězili 2:1. Ve druhém kole se „Vlci“ představí doma, hostí Mohuč.

Foto: Michael Sohn, ČTK/AP

Jan Šimůnek v dresu Wolfsburgu (vpravo) bojuje o míč s Alexandrem Bucharovem z Rubinu Kazaň.

Článek

Wolfsburg v Mnichově rychle inkasoval, již v deváté minutě otevřel účet bundesligy německý reprezentant Müller. O vyrovnání se zasloužila jedna z hvězd Wolfsburgu Edin Džeko. Bosenského kanonýra se podařilo udržet, i když o jeho služby stály elitní evropské týmy.

Mohuč skončila v minulém ročníku na solidním devátém místě, jen tři body za osmým Wolfsburgem. Problémem byla ofenzíva, hosté jen těsně překonali hranici průměru jednoho vstřeleného gólu na zápas. Do saúdskoarabského Al Ahlí odešel útočník Aristidé Bancé, jehož by měli nahradit Sami Allagui z Fürthu a Dán Morten Rasmussen z Celticu Glasgow.

Na vítězství Wolfsburgu si můžete vsadit v kursu 1,54, na výhru Mohuče vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,83. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,86.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama