Hlavní obsah

Real má před Barcelonu dovést trenér Mourinho

Nejdůležitější posilou španělského Realu Madrid po uplynulé sezóně byl netypicky trenér. Jeden z nejuznávanějších koučů José Mourinho ukončil své působení v Interu Milán a přijal výzvu v podobě trénování Realu. Ten se v prvním kole nové sezóny představí na trávníku Mallorky.

Foto: Francois Lenoir, Reuters

Trenér Realu Madrid José Mourinho

Článek

Domácí v minulém ročníku skončili v tabulce pátí o bod za FC Sevillou. Na vlastním trávníku byla Mallorka velice nebezpečná, úspěšnější byli jen mistrovská Barcelona a Real Madrid. Jen ve třech případech si hostující tým z Mallorky odvezl tři body.

Mourinho se s Interem rozloučil stylově – ziskem dalšího mistrovského titulu, navíc Milán dovedl k triumfu v prestižní Lize mistrů. Ve finále jeho svěřenci porazili Bayern Mnichov.

Portugalec Mourinho si z Interu přivedl zkušeného krajana Carvalha, z Getafe pak Pedra Leóna a Argentince Ángela Di Maríu. Nováčkem je i Sami Khedira, naposledy Real posílil z Brém další německý reprezentant Mesut Özil.

V minulé sezóně Real doma zvítězil 2:0, góly vstřelili Higuaín a Granero. Odveta na Mallorce skončila výhrou hostí 4:1, hattrick si připsal Cristiano Ronaldo.

Na vítězství Mallorky si můžete vsadit v kursu 6,20, na výhru Realu Madrid vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,43. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 4,0.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama