Hlavní obsah

Liberec po přestřelce s Plzní jede do Pardubic

Ve čtvrtek hokejisté Liberce předvedli v souboji s Plzní parádní kanonádu, na vytoužený obrat ale nedosáhli. Pro další body vyrazil čtvrtý tým do Pardubic, které mohou v případě vítězství Bílé tygry v tabulce přeskočit.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jaroslav Kudrna z Liberce se raduje z gólu - ilustrační foto.

Článek

Východočeši po sérii čtyř vítězství třikrát v řadě prohráli a získali jediný bod za porážku v Karlovými Vary po prodloužení. V minulém kole Pardubice nestačily v Litvínově, jediný gól při porážce 1:3 vstřelil Martin Bartek. Třicetiletý slovenský útočník je v čele klubové produktivity s 24 body (10+14).

Liberec ve čtvrteční předehrávce proti Plzni prohrál po pěti vítězstvích. Západočeši vedli v Tipsport aréně již 6:2, domácí dokázali třemi góly během 198 sekund snížit na rozdíl jediné branky. Vyrovnat se jim ale už nepodařilo.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V první čtvrtině vyhrály Pardubice v Liberci díky gólům Somíka a Pivka 2:0, druhý zápas na severu Čech již domácí zvládli a zvítězili 4:1. Po trefách Výtiska a Ondřeje snižoval Radil, další góly Bílých tygrů vstřelili Kudrna a Čakajík.

Na vítězství Pardubic si můžete vsadit v kursu 1,85, na výhru Liberce vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,96. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,3.

Reklama