Hlavní obsah

Hokejisté Wolfsburgu se hodlají v Mannheimu dotáhnout na vedoucí Düsseldorf

Jen tři body ztrácejí hokejisté Wolfsburgu na lídra německé bundesligy Düsseldorf. Pokud tým trenéra Pavla Grosse zvítězí v úterý v základní hrací době v Mannheimu, dotáhne se na čelo. A bude mít navíc dva zápasy k dobru.

Foto: Sport.cz

Ilustrační foto

Článek

Mannheim si ale nemůže dovolit rozdávat body, v nabitém středu tabulky z deváté pozice ztrácí na Wolfsburg jen osm bodů. V minulém kole vyhrál díky gólům Klingeho, Scalza a Pollocka v Hamburku 3:2. Zranění jsou Papineau a Dietrich.

Wolfsburg v neděli překvapivě prohrál s Kolínem nad Rýnem 2:3 po samostatných nájezdech, góly vstřelili Hospelt a Laliberte. Nejlepším střelcem týmu je s 16 góly Magowan, produktivitu vede Milley (5+20).

V září Mannheim vyhrál ve Wolfsburgu 2:1 po samostatných nájezdech, o dva dny později zápas skončil naprosto stejným způsobem (vítězstvím Orlů 2:1 po sam. nájezdech), tentokrát v Mannheimu.

Na vítězství Mannheimu si můžete vsadit v kursu 1,95, na výhru Wolfsburgu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,8. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články