Hlavní obsah

Sparta se s podzimem loučí soubojem s CSKA Moskva

Cíl splněn. Fotbalisté Sparty zvládli základní skupinu Evropské ligy a postoupili do jarních bojů. A to již před posledním utkáním skupiny F proti CSKA Moskva, na jehož trávníku český mistr zažil jedinou porážku.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Bonny Wilfried na tréninku Sparty

Článek

Spartě skončila podzimní část ligy již před necelým měsícem, proti Českým Budějovicím Letenští zvítězili 2:0 góly Kweukeho a Wilfrieda. V tabulce je mistr druhý se čtyřbodovou ztrátou na Plzeň. Pro tři žluté karty nemůže hrát kapitán Řepka, šest hráčů je nachlazených.

CSKA má v kádru českého reprezentačního útočníka Tomáše Necida, další hvězdy nechalo doma. I oslabený kádr ale nechce v Praze prohrát a pokazit si tak skvělou bilanci. Rusové vyhráli v Evropské lize všech pět utkání při famózním skóre 17:2. V ruské lize skončilo CSKA druhé za Petrohradem.

První vzájemný zápas byl vyrovnaný až do 72. minuty, kdy otevřel skóre Doumbia. Hosté se pak sesypali a v závěru ještě dvakrát inkasovali. Z penalty se trefil González a skóre uzavřel znovu Doumbia.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 2,5, stejný kurs 2,5 vypsali bookmakeři Tipsportu i na výhru CSKA Moskva. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama