Hlavní obsah

Soupeř Sparty Liverpool se v lize utká s Fulhamem

Slavného soupeře přisoudil los v jarním pokračování Evropské ligy fotbalistům Sparty. Letenští se utkají s anglickým Liverpoolem. Ten se nadále pokouší posunout v tabulce Premier League blíže pohárovým pozicím, v sobotu přivítá o záchranu bojující Fulham. Domácí trenér Hodgson zamířil před pěti měsíci na Anfield Road právě z Fulhamu.

Foto: Phil Noble, Reuters

Liverpoolský manažer Roy Hodgson

Článek

Liverpool je v tabulce devátý, když na pátý Tottenham ztrácí pět bodů. Pořádnou vzpruhou by měl být návrat kapitána Gerrarda, který byl pro svalové problémy měsíc mimo. Stejně tak by měl hrát i španělský útočník Torres. V týdnu Liverpool v Evropské lize jen remizoval s Utrechtem 0:0, v Premier League si naposledy přivezl porážku 1:3 z Newcastlu.

Sedmnáctý Fulham má stejně bodl jako Wigan, který je už pod čarou sestupu. Léčit si kotník do Belgie odjel útočník Dembele, po operaci lýtka je na marodce Briggs. V nejvyšší soutěži naposledy Fulham hrál bez branek se Sunderlandem.

Fulham nikdy v Liverpoolu nevyhrál, pod Hodgsonem ale poslední dva duely na Anfield Road remizoval. Z 59 vzájemných utkání vyhrál Liverpool 33, Fulham jen 10.

Na vítězství Liverpoolu si můžete vsadit v kursu 1,52, na výhru Fulhamu vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 5,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama