Hlavní obsah

Sparta ve vypjatém šlágru přivítá Ostravu

Tahákem 13. kola Gambrinus ligy je sobotní duel Sparty s Ostravou. Tradiční soupeři by měli přitáhnout do ochozů kolem 12 tisíc fanoušků, zvýšené manévry tak čekají i policii. Ostrava na Letné hájí třetí příčku, na níž ji může v případě vítězství Sparta vystřídat.

Článek

Pražané v posledním kole byli blízko překvapivé porážce s Bohemians Praha, nakonec ale na Strahově dvěma góly v závěru otočili skóre a vyhráli 3:2. Sparta v nejvyšší soutěži neprohrála už patnáctkrát v řadě, remízu v první části ligy ale bylo příliš. Zranění jsou již jen Berger a Kladrubský.

Bohemians porazil i Baník, který si poradil s vršovickými 1905 poměrem 3:1. Poté se ale Ostrava rozloučila s Ondrášovka Cupem, v odvetě 4. kola doma jen remizovala s Příbramí 0:0 a po porážce 0:2 z úvodního duelu v poháru skončila. Nejistý je start beka Bolfa.

Loni na podzim doma Baník nad Spartou vyhrál 2:0, jarní odvetu v Praze rozhodl v 83. minutě sparťanský mladíček Václav Kadlec.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 1,6, na výhru Ostravy vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 4,8. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,6.

Reklama