Hlavní obsah

Barcelona musí zlepšit bilanci v Kyjevě, jinak může v LM skončit

Překvapivě už v základní skupině může skončit obhájce vítězství v Lize mistrů. Španělský klub FC Barcelona má sice před závěrečnými zápasy nejlepší výchozí pozici, nesmí ale prohrát v Kyjevě s Dynamem o více jak dva góly. Jinak bude doufat v remízu ve druhém zápase skupiny mezi Interem Milán a Kazaní. Na Ukrajině se Kataláncům nedaří, prohráli tam tři ze čtyř utkání.

Foto: Felice Calabro, ČTK/AP

Gerard Piqué (vlevo) a Thierry Henry z Barcelony se radují z branky do sítě Interu Milán.

Článek

Bod Barce zaručí postup, výhra prvenství ve skupině.

Dynamo je po polovině ukrajinské ligy v čele s pětibodovým náskokem před Šachtarem Doněck. Kyjev nastřílel 35 gólů při pouhých sedmi inkasovaných, naposledy zvítězil 1:0 v Oděse.

Barcelona se výhrou nad Realem Madrid vrátila do čela La Ligy, před tradičním soupeřem má pětibodový náskok. Real má ale zápas k dobru. O víkendu svěřenci kouče Guardioly vyhráli 3:2 v La Coruni, když se dvakrát prosadili v poslední desetiminutovce.

Na konci září Barcelona doma Kyjev porazila 2:0, góly vstřelili Messi a Pedro Rodriguez. Těšit ji může aktuální počasí v Kyjevě, místo obvyklých mrazů je jen několik stupňů pod nulou.

Na vítězství Kyjeva si můžete vsadit v kursu 4,44, na výhru Barcelony vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,68. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,4.

Reklama