Hlavní obsah

Argentina a Jižní Korea se mohou přiblížit postupu ze skupiny

Čtvrtek přináší souboj dvou týmů, kterým na mistrovství světa start vyšel. Favorizovaná Argentina sice proti Nigérii zvítězila jen 1:0, tři body ale získala. Jihokorejci vstřelili Řekům góly dva a stejně jako jihoamerický celek mohou v případě vítězství přiblížit postupu do vyřazovací části šampionátu.

Foto: Enrique Marcarian, Reuters

Argentinec Gabriel Heinze (vlevo) se raduje se svým spoluhráčem Lionelem Messim (vpravo) z branky do sítě Nigérie na MS v JAR.

Článek

Argentinci si mohli pochvalovat úvod svého účinkování na MS, už v šesté minutě úvodního zápasu jim zařídil vedení Gabriel Heinze. Zkušený obránce se prosadil hlavou po skoku plavmo. Vidět byl nejlepší hráč světa Lionel Messi, ke zvýšení vedení ale ani on nepřispěl. Skvělý výkon podal brankář Nigérie Eneyama. Svalové zranění nepustí na trávník záložníka Veróna.

I Korejci šli do rychlého vedení. Už v sedmé minutě se prosadil I Čong-su, po přestávce zvýšila po sólu hvězda a kapitán týmu Pak Či-Song. Fotbalista Manchesteru United s trefil podél vybíhajícího brankáře Tzorvase.

Na vítězství Argentiny si můžete vsadit v kursu 1,47, na výhru Jižní Korey vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 7,3. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,67.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama