Hlavní obsah

Ústí se vrací do ligy po půlstoletí, zahajuje proti Boleslavi

Velký návrat v neděli zažije Ústí nad Labem. Severočeský fotbalový klub hrál naposledy nejvyšší soutěž před 51 lety a nyní se mezi tuzemskou elitou objeví znovu. Nebude to ovšem na domácím stadiónu, který nevyhovuje požadavkům Gambrinus ligy. Ústí tak musí vzít zavděk azylem v nedalekých Teplicích, v nichž v neděli přivítají Mladou Boleslav.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Trenér Ústí nad Labem Svatopluk Habanec

Článek

Ústí nad Labem je podle bookmakerů Tipsportu největším kandidátem na sestup, na který si můžete vsadit v kursu 1,35. Na sestup ovšem někteří tipovali Ústí i v minulé sezóně, Severočeši odpověděli famózní sérií osmi vítězství z devíti úvodních utkání. Posilami klubu s nejnižším rozpočtem v soutěži jsou ex-teplický Michal Doležal, Vít Vrtělka a duo z Baníku Antonín Buček – Dominik Kraut.

Mladá Boleslav měla v minulé sezóně vysoké ambice, které ale záhy vzaly za své. I proto by se Středočeši rádi vrátili na příčky, zajišťující postup do evropských pohárů. U týmu pokračuje trenér Karel Stanner, který v zimě vystřídal Dušanu Uhrinovi mladším. Posilou je stoper Petr Johana, z hostování se vrátil Jakub Řezníček. Naopak do Českých Budějovic odešel kanonýr Pecka.

Na vítězství Ústí nad Labem si můžete vsadit v kursu 3,97, na výhru Mladé Boleslavi vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 1,85. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,2.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama