Hlavní obsah

Brno se v předehrávce Tipsport extraligy může přiblížit vedoucímu duu

Šanci přiblížit se vedoucí dvojici Vítkovice – Třinec mají v úterý hokejisté Brna. Kometa se v předehrávce 32. kola Tipsport extraligy představí v Praze, kde změří síly se Spartou. Ta by ráda navázala na překvapivé vítězství před reprezentační pauzou v Třinci.

Foto: Igor Šefr, ČTK

Útočník Brna Radim Hruška před Peterkem z Třince

Článek

Spartu trápí mizerná ofenzíva, jen Kladno vstřelilo méně gólů než holešovický tým. Naposledy ale Pražané vyhráli vysoko 5:1 na ledě Třince, když rozhodli góly Smoleňáka, Luňáka a Kůrky v šesti minutách druhé třetiny. Po snížení Polanského v posledních 95 vteřinách přidali další góly Ton a znovu nejlepší střelec týmu Smoleňák. O víkendu pak Sparta míří do Davosu na tradiční Spengler Cup.

Brno je společně s vedoucími Vítkovicemi nejlépe bránícím celkem soutěže, inkasovalo jen 74 gólů. Produktivitu táhne mistr světa Kvapil, který k 20 asistencím přidal deset gólů. V minulém kole ale Kometa prohrála s Karlovými Vary 2:4, její branky vstřelili Dopita a právě Kvapil.

Vsaďte na pět zápasů Tipsport extraligy ledního hokeje a užijte si Tiplounge!
Luxusní místa na stadionu, skvělý výhled na ledovou plochu, občerstvení, pohodlné sezení, přítomnost sexy dívek z Tipsport Teamu a samozřejmě extraligový hokej. To čeká na výherce Tiphokejové5.

V 6. kole Brno vyhrálo na Spartě 4:3 po samostatných nájezdech, rozhodl Brabenec. Odveta v Brně skončila vítězstvím domácích 3:1, Kometa vstřelila všechny góly v početní výhodě.

Na vítězství Sparty si můžete vsadit v kursu 2,05, na výhru Brna vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 2,64. Pokud očekáváte remízu po základní hrací době, je k dispozici kurs 4,1.

Reklama